Whey Protein - якісне джерело білка з чудовим смаком і абсорбцією
Whey Protein - це чудовий концентрат сироваткового протеїну, який містить 72% білка. Це робить його популярним серед силових спортсменів, які прагнуть до максимального росту м’язів та підвищення працездатності. Однак неспортивній частині населення не слід забувати про достатнє споживання білка. Білок необхідний для підтримки здоров'я кісток. Сироватковий протеїн характеризується сприятливим амінокислотним профілем, ідеальною розчинністю, консистенцією, а головне - чудовим смаком. Остання виділяється як у суміші з водою, так і з молоком. Однак це не єдиний спосіб використовувати його на кухні. Ви можете додати його в каші для сніданку, пасти або десерти. Окрім неперевершеного смаку, ви неодмінно оціните факт збагачення страви важливими білками.
Whey Protein та його переваги
- концентрат сироваткового білка
- вміст білка 72%
- сприяє зростанню та підтримці м’язової маси
- позитивно впливає на збереження здорових кісток
- відрізняється ідеальною розчинністю і консистенцією
- має чудовий смак
- ідеально підходить для приготування напоїв після тренування, каш або десертів
Дозування
25 г = 2 черпаки
Рекомендована щоденна порція-25 г (2 ложки) сироваткового протеїну, змішаного з 300 мл напівжирного молока (1,5%). Найкращий час для прийому білка - це відразу після тренування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Mammut |
Країна виробник | Німеччина |
Форма випуску | Порошок |
Вид протеїну | Сироватковий протеїн |
- Ціна: 1 430 ₴